Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

GymBeam B6 Vitamin 90 tabletta

Ár:
990 Ft
A B6-vitamin, vagy piridoxin hozzájárul az energiatermeléshez szükséges anyagcsere megfelelő működéséhez. Jelentős szerepe van az immunitás erősítésében és a vörös vérsejtek termelésében. Egy tabletta 20 mg B6-vitamint tartalmaz, amely segít megelőzni a szervezet és pszichika több egészségügyi problémáját is.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A B6-vitamin, vagy másnéven piridoxin a vízben oldódó vitaminok közé tartozik, amelyek több alap feladatot is ellátnak a szervezetünkben. Hozzájárul az energiatermeléshez szükséges anyagcsere megfelelő működéséhez és jelentős szerepe van a vörös vérsejtek termelésében. Fontos feladata van a fehérjék és a glikogén anyagcseréjénél is, és gondoskodik az idegrenszer egészségéről és az immunitásról. A test nem képes önmaga előállítani a B6-vitamint, ezért szükséges ételből vagy táplálékkiegészítőkkel pótolni.

Egy tabletta 20 mg B6-vitamint tartalmaz, amely segít a fáradtság csökkentésében és a hormonok szabályozásában. Nagy mennyiségben megtalálható a húsban, halban, tojásban és krumpliban. A B6-vitamin megfelelő mennyiségének fogyasztásával a szervezet és pszichika több egészségügyi problémája megelőzhető.

A B6-vitamin előnyei:

  • hozzájárul az ideg- és az immunrendszer megfelelő működéséhez
  • csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget 
  • szabályozza a hormonműködést
  • hozzájárul a cisztein megfelelő szintéziséhez
  • nagy a jelentősége a vörös vérsejtek termelésében
  • bizotsítja a pszichika megfelelő működését
  • részt vesz a fehérjék és glikogén anyagcseréjében
  • egy tabletta 20 mg B6-vitamint tartalmaz 

Összetétel: B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), töltőanyag (mikrokristályos cellulóz), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), bevonószerek (zsírsavak).

Adagolás: fogyassz 1 tablettát naponta.

Figyelmeztetés! Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék fogyasztása nem ajánlott 3 éven aluli gyermekeknek, várandós és szoptató nőknek. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. Száraz helyen max. 25 °C-os hőmérsékleten tárolandó. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól.

Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását. Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

Tápértékek 1 tabletta
B6-vitamin 20 mg

Keresés