Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Menü

Szállítási és fizetési feltételek

A fittkamra.hu.HU CSOMAGSZÁLLÍTÁSI PARTNERE A DPD ÉS A FOXPOST BELFÖLDI FUTÁRSZOLGÁLAT.

Hűtött, friss árut nem tartalmazó rendelés esetén:

Szállítási módok és díjak:

  1. FoxPost Csomagautomata
  2. Házhozszállítás DPD Futárszolgálattal

 

Index of /logo   1. FoxPost Csomagautomata:

Mi az a Foxpost?

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód.

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába és nem kell egész nap a futárra várnod. A folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, beltéren és kültéren egyaránt, már 0-24-ben is elérhetőek. Csomagodat akár 1 munkanap alatt kiszállítjuk, amint az megérkezik a FOXPOST küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
 

Országosan 333 FoxPost automata áll rendelkezésére,ahol könnyedén, érintkezésmentesen, kedvező díjjal és rugalmasan veheti át csomagját.

Miután bekerült doboza az Ön által kijelölt automatába, Viber és e-mail formájában kap értesítést, amiben találni fog egy nyitókódot is az átvételhez. SMS-t akkor küld a rendszer, amennyiben úgy érzékeli, hogy önnek nincs Viber fiókja.

A FoxPost normál kiszállítás díja (2-5 munkanap):

0-23kg-ig: 899 Ft

23.01 - 46kg: 1798 Ft

Utánvét díj: egységesen 190 Ft

Az átvételre 3 naptári nap van, utánvétes fizetés esetén csak bankkártyával lehetséges fizetni a termináloknál.

 

Kövesd nyomon csomagod útját! 

Írd be az e-mail-ben érkezett csomagszámod és máris megtudhatod merre jár! » https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/

Hol találod?

Az országos hálózat folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája » https://foxpost.hu/csomagautomatak

 

Fájl:DPD logo (2015).svg  2. Házhozszállítás DPD futárszolgálattal:

Rendelését CSAK és KIZÁRÓLAG MUNKANAPOKON TUDJUK TELJESÍTENI.

Rendelését a DPD Futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani (24-72 órán belül, munkanapokon). Ehhez a szállítási módhoz egyaránt választható bankkártyás-, előre utalásos- és utánvétes fizetési mód is.

DPD normál kiszállítás díja (24-72 óra munkanapokon):

Csomagsúly Postaköltség (br)
3 kg-ig 1499 Ft
3,01 - 5,00 1699 Ft
5,01 - 10,00 kg 1899 Ft
10,01 - 15,00 kg 1999 Ft
15,01 - 20,00 kg 2099 Ft
20,01 - 25,00 kg 2499 Ft
25,01 - 31,50 kg 2999 Ft
31,51 - 50,00 kg 3999 Ft

A fenti árak tartalmazzák:

  • a csomag szállítási díját
  • üzemanyag díjat
  • útdíjat
  • értesítő email árát
  • ÁFÁ-t.

Utánvét díj:

300 Ft

Utánvétes fizetés esetén:

  • DPD futárszolgálatnál kézhezvételkor

MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE

H-SZO: 09:00-20:00
V: 10:00-18:00

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Szolgáltató ügyfélszolgálata minden esetben elektronikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-3 (24-72 órában) munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, erről a Felhasználót haladéktalanul tájékoztatja, valamint a Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni.

Partnerünk CSAK munkanapokon vállalja a házhozszállítást! Ha a Felhasználó nem tartózkodik a megadott időpontban a kézbesítési címen, a futár átadhatja a rendelését megbízott/helyettes átvevőnek (barát/barátnő, rokon, szomszéd, megbízott személy).

Küldeményével kapcsolatban, ha már feladásra került (E-mail értesítés után) a DPD ügyfélszolgálaton érdeklődhet:
Központi vevőszolgálat Címzettek részére:

Hétfő 7:00-19:00;

Kedd-Péntek: 8:00-16:30

Telefon: +36 1 501 6200


A beérkező hívásokat a telefonközpont automatikusan szétosztja a szabad vevőszolgálati munkatárshoz.
E-mail: dpd@dpd.hu 
vagy az 
online csomagkövető rendszeren keresztül tud informálódni, csomagja státuszáról.

Három kézbesítési kísérletre van lehetőség! A DPD a csomag feladásakor e-mailben értesítik a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén (8-9 óra között), értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a DPD Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi DPD depóban, egy meghatározott listából kiválasztott DPD CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét. 

Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomag átvételét tagadja meg és haladéktalanul értesítse ügyfélszolgálatunkat a történtekről!

A csomagokat hétfőtől-péntekig adjuk át a futárszolgálatnak, (ezeken a napokon DPD rendelés esetén - 17 órakor zárjuk a rendeléseket, illetve ellenőrizzük a beérkező átutalásokat), tehát a kiszállítási napok HÉTFŐ-KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK napokra esnek, normál esetben, kivéve ünnepnapok esetén. Amennyiben Pénteken történik a rendelés, abban az esetben előreláthatóan HÉTFŐN érkezik a csomag.

Tehát amennyiben pénteken rendeli meg a termékeket, alap esetben hétfőn kerül kézbesítésre. Abban az esetben, ha valamely szállítási nap, időpont, nem felel meg Önnek a csomag átvételére, kérjük jelezze azt a megrendelés folyamán a megjegyzések rovatban, illetve bármely más információt, ami a csomag kézbesítését segíti, kérjük azt rendelése során tüntese fel! Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy munkahely címe is, azt a címet érdemes megjelölni, ahol a nagy valószínűséggel tartózkodik valaki, aki a szállítás várható időpontjában át tudja venni a csomagot (munkahely, szomszéd stb). Munkahely esetében a vállalat, intézmény nevét is kérjük megadni!

A futáros kiszállítású rendelések fizethetőek készpénzben az áru átvételekor, ill. bankkártyával, átutalással az interneten. Amennyiben bankkártyás-, vagy utalásos fizetés esetén egy tételt mégsem sikerül beszereznünk, adott termék vételárát a lehető leghamarabb – legfeljebb 14 napon belül – automatikusan visszahelyezzük a kifizető kártyára.


 

 

 

Keresés