Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Menü

Tescoma HANDY Kávédaráló

Ár:
9.590 Ft
Modern kézi daráló szemes kávé darálására első osztályú kerámia őrlő szerkezettel, az őrlés durvaságának egyszerű beállíthatóságával, 1, 2, 3 vagy 4 csészényi kávéhoz szükséges mérőjelzéssel, valamint csúszásgátló kiegészítéssel a szerkezet talapzatán.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. július 06.
Szállítási díj: 899 Ft

Leírás és Paraméterek

Darálási szint beállítása: a tartályt fordítsa el a talapzatról az óramutató járásával ellentétes irányba. A kávéőrlés szintjét a tartály alján található szabályozó gomb elfordításával állíthatja be, finomabbra őrölt kávéhoz az óramutató járásával megegyező irányba húzza meg a gombot, durvábbra őrölt kávéhozaz óramutató járásával ellentétes irányba lazítsa ki a gombot.

Figyelem! A szabályozó gombot soha ne húzza be és ne lazítsa ki teljesen! A daráló nemfog őrölni és az őrlő szerkezet megsérülhet. Ha az őrlő szerkezet nem reagálna sem a húzásra, sem a lazításra, fordítsa el a daráló fogantyúját és folytassa a beállítást. A tartályt helyezze a talapzatra és rakja össze az óramutató járásávalmegegyező irányba való elforgatásával.

Töltés: vegye le a fedelet, töltse meg a tartályt szemes kávéval, majd zárja vissza.

Őrlés: állítsa a darálót sima, egyenes felületre,és a fogantyú óramutató járásával megegyező irányba való tekerésével őrölje meg a kávét. A ledarált kávé mennyiségét a mérőpoháron feltüntetett csészék számával ellenőrizheti. A szükséges mennyiség ledarálása után emelje le a tartályt a talapzatról, vegye ki a mérőpoharat és a kávét szórja a csészébe vagy a kávéfőzőbe.

Jó ötlet: Ha a finomra őrölt kávé a mérőpohár oldalához tapad és megnehezíti a mérést, óvatosan ütögesse a darálót a munkalaphoz és rázza meg a kávét.

Tisztítás, karbantartás, tárolás: a tartályt nedves ruhával tisztítsa majd szárítsa meg, a kerámia őrlő szerkezetet pedig szükség esetén ecsettel. A talapzatot és mérőpoharat folyó víz alatt mossa el majd szárítsa meg. Mosogatógépben nemmosható. Helytakarékosságból leszerelt fogantyúval tárolja 

A többi vásárlónk ezeket is megvette:

Keresés