Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Nutriversum Women Pyruvate 90 kapszula

Ár:
3.990 Ft
2.990 Ft

100% kalcium-piruvát tartalmú diétát támogató kapszula.

Tiszta, 100% kalcium-piruvát tartalmú, diétát támogató hatóanyag kapszulás formában.

A kalcium-piruvát egy hatalmas népszerűségnek örvendő, diétát támogató hatóanyag, amely joggal vívta ki a hírnevét, hiszen több okból kifolyólag is pozitív hatással lehet a diétára és az életmódváltásra.

A tartós zsírfelesleg leadás alappillérei a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód követése. A rendszeres testmozgás és a tudatos diéta támogatására a fogyni vágyóktól a hobbi sportolókon keresztül, egészen az élsportolókig a modern táplálékkiegészítők egyik legnépszerűbb tagja a kalcium-piruvát.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha

  • aktívan sportolsz,
  • diétázol,
  • bármilyen okból kifolyólag nem tudsz sportolni, és egy olyan megoldást keresel, amely testmozgástól függetlenül támogatja az életmódváltást,
    vagy egyszerűen szeretnéd minél előbb elérni a céljaid és a maximum fejlődést kihozni a diétás időszakodból!

Próbáld ki te is!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 19.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

sszetevők: kalcium-piruvát (15% kalcium tartalommal), kapszulahéj (zselatin), maltodextrin, tömegnövelő szer (cellulóz), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói).

Hatóanyag adatok
Egy adag: 1 kapszula / Napi adag: 3 kapszula
A csomagolás 30 napi adagot tartalmaz

/ 1 / 3
Kalcium-piruvát
- amelyből Kalcium 750 mg 112,5 mg (14%*) , 2250 mg 337,5 mg (42%*)
*NRV%: Napi beviteli refereciaérték %-a egy átlagos felnőtt számára.

Felhasználasi javaslat: Fogyassz egy adagot (1 kapszula) a nap folyamán 3 főétkezésed kíséretében. Alternatív megoldásként fogyassz egy teljes napi adagot (3 kapszula) 20 perccel az edzés megkezdése előtt.

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Tárolási feltételek: Zárt állapotban, 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó. Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.

Keresés