Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Scitec Whey Isolate 700g csokoládé

Ár:
12.990 Ft
100% tejsavó izolátum, hozzáadott L-Glutaminnal és L-Argininnel, cukormentes, gluténemntes és pálmaolaj-mentes.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Ami egy építkezésen az építőanyag, az nekünk, sportolóknak a tejsavó fehérje. A 100% Whey Isolate kizárólag tejsavó izolátumot tartalmaz, nincs benne tejsavó koncentrátum. Kedvező amino profiljának köszönhetően adagonként több, mint 4 gramm BCAA van benne, a hozzáadott glutaminnal együtt pedig a glutamintartalom összesen pedig több, mint 4,5 grammot tesz ki adagonként!

A 100% Whey Isolate-ben található fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához. A céljaidnak megfelelően edzés után gyors vagy kombinált felszívódású szénhidráttal is fogyaszthatod: ilyenek a VitarGO! és a Supercarb Xpress!

Adagolási javaslat: keverj össze napi 1 adag (25g, 3/4 adagolókanál) 100% Whey Isolate port 250 ml hideg vízzel. Edzésnapokon edzés után, pihenőnapokon tetszés szerinti időpontban fogyaszd. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és egészséges életmódot!

Összetevők: instant tejsavófehérje izolátum 84% [tejsavófehérje izolátum, emulgeálószer: lecitinek (szója)], L-glutamin 5,3%, zsírszegény kakaópor, aroma, L-arginin 1,2%, étkezési só, sűrítőanyag (xantángumi), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K).

Allergén információ: tejet és szóját tartalmaz. Tej, tojás, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

Figyelmeztetés! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!

Súly 700g
Ízesítés csokoládé
Gluténmentes gluténmentes
Vitaminok és ásványi anyagok 1 adagban (25 g)
L-glutamin 1320 mg
L-arginin 248 mg

Keresés