Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Scitec Flavour Drops 50ml eper

Ár:
2.390 Ft
Ízesítsd ételeid és italaid változatosan, kedved szerint, használd a cukor-, glutén- és laktózmentes Flavour Drops-ot.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Legyen szó edzésről vagy diétáról, nem kell beletörődnöd az egyhangú ízvilágba, hogy aztán emiatt kínkeservesen haladj a cél felé. Így mentálisan sem fogsz megtörni, mert nem az jár majd az eszedben, hogy "már megint ez az ízetlen dolog vár rám".

Zabkását, joghurtot vagy egy kis zsírszegény túrót ennél? Vagy egyszerűen a napi vízmennyiséged ízét dobnád fel? A Flavour Drops cseppek használatával színesítheted - akár csak egy-egy, de akár több aromát is használva, kombinálva - az egyhangú ételeket, italokat, de még a desszerteket is, ha sütéshez használod a terméket.

Ha nem bírod hosszú távon az egyhangú, változatlan ízeket, vagy egyszerűen, változatosságra vágysz a fehérjeturmixaid ízesítésében, nyugodtan használd a Flavour Drops-ot natúr termékek mellé. A változatos ízvilágot a Flavour Drops tízféle ízben biztosítja számodra. Éld át az ízek harmóniáját akár a legszigorúbb fogyókúrád, vagy szálkásító programod közben is!

Adagolási javaslat: adj 7-10 csepp Flavour Drops-ot az italodhoz vagy ételedhez (330 ml folyadékhoz, vagy 200g ételhez). Szukralózt nem tartalmazó, csökkentett energiatartalmú és/vagy hozzáadott cukor nélküli, natúr ételekhez (natúr joghurt, túró, stb.) egyaránt használhatod!

Összetevők: aroma, édesítőszer (szukralóz).

Figyelem! A termék cukor-, glutén- és laktózmentes, és nem befolyásolja a felhasználási javaslat alapján elkészített ital/étel cukor-, glutén- és laktóztartalmát.

Ez még érdekes lehet neked

Keresés