Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Nutriversum Whey Pure Base 450g csokoládé

Ár:
3.990 Ft

Kínálatunk legújabb fehérje formulája a PURE – Whey Base egy kiváló minőségű tejsavófehérje, amely tökéletesen alkalmas akár alakformáló diéta kiegészítésére, akár az izomtömeg növelésére* megfelelő edzésintenzitás mellett.

*A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

PURE - Whey Base megalkotásánál a célunk az volt, hogy a fehérjepor mindenki számára elérhető legyen, hiszen a sporttal kiegészített, egészséges életmód támogatása Nutriversum küldetés. Ehhez mérten igyekeztünk a meglévő PURE - Whey Pro termékünk mellé egy olyan alternatívát készíteni, amely a kompaktabb, 15 adagos kiszerelés ellenére is költséghatékonyabb megoldást kínál a tejsavófehérjék piacán.

  • Legköltséghatékonyabb fehérjeporunk
  • 15 adag magas minőségű tejsavófehérje
  • 3 remekül sikerült alap ízesítés
  • Adagonként 19-20 g fehérjetartalom

Kinek ajánljuk?

Neked, ha

  • extra fehérjebevitelre van szükséged,
  • aktívan sportolsz,
  • diétázol,
  • tömeget növelsz,

vagy egyszerűen csak szeretnél egy finom, de költséghatékony fehérjét fogyasztani minden nap.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kiszerelés: 450 g (15 adag)

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Tárolja száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, jól lezárva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a nem megfelelő használat vagy tárolás következtében keletkeztek. Tejtermékeket tartalmaz.

Allergén figyelmeztetés: Nyomokban tejet, szóját, tojást és mogyorót tartalmazhat.

Súly 450g
Ízesítés csokoládé
Cukortartalom hozzáadott cukrot nem tartalmaz
Gluténmentes gluténmentes

Ez még érdekes lehet neked

Keresés