Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Magic Bright Krém 150 ml

Ár:
4.280 Ft

Ha szeretnéd visszakapni hajad egészséges ragyogását, és hiszel a természet erejében, akkor a Magic Bright tápláló és fényesítő krémet bátran ajánljuk neked. Már az első használat után érezni fogod a svájci alma (Malus Domestica) héja alól kinyert növényi őssejtek tápláló, regeneráló és fényesítő hatását. Ínycsiklandozó illata pedig több napig elkísér majd!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 30.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Magic Bright tápláló és fényesítő krém egy olyan rendkivül intenzív tápláló krém, ami puhává, könnyen kifésülhetővé és gyönyörű fényessé varázsolja a hajad. Hatása már az első használat után érezhető!

A Magic Bright tápláló és fényesítő krém praktikus adagolójának köszönhetően kényelmesen és pontosan annyi krémet tudsz a tenyeredbe juttatni, amennyire hajad ápolásához szükséged lesz (kb. 1-3 nyomásnyit). Emiatt egy tubus krém nagyjából 4 hónapig (120 napig) is bátran használható. Ez a 120 napos kúra pedig elegendő ahhoz, hogy:

Frizurád élettel teli és dús legyen
Visszakapd hajad természetes fényét
Könnyebb legyen a fésülködés
Hajad felszíne egyenletesebb és selymesebb legyen.

A Magic Bright tápláló és fényesítrő krémet hajmosás után, nedves hajon használd. A pumpás adagolójának hála könnyen nyomhatsz egy kisebb adagot a tenyeredbe, amit oszlass el a hajad teljes hosszán. Ezután már formázhatod is s hajad, a krémet nem szükséges kimosnod. Bátran használd minden hajmosáskor.

Ez még érdekes lehet neked

Keresés