Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

GymBeam ReCharge Gél 75g zöldalma

Ár:
560 Ft
A ReCharge Gel egy energiagél praktikus tubusban, amelyet magaddal vihetsz edzésre, munkába vagy útközben. Fő összetevője az izomaltulóz, egy glükózból és fruktózból álló diszacharid, amely folyamatos és hosszan tartó energiaellátást biztosít. Emellett enyhe vércukorszintemelkedést okoz, és kíméli a fogakat. A ReCharge Gel megbízhatóan feltölt energiával, és segít a maximális teljesítmény elérésében.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A ReCharge Gel egy energiagél izomaltulózzal, amely a glükóz és fruktóz forrása. Ez a lassan felszabaduló szénhidrátok egyike, ezért folyamatos és hosszan tartó energiaellátást biztosít a szervezetnek. Az izomaltulóznak a glikémiás indexe is alacsonyabb (körülbelül 32-37), és így a vércukorszint kisebb mértékű emelkedését okozza. Sőt, ha cukor helyettesítőként fogyasztod, hozzájárul a fogak ásványi anyagokkal való ellátásához, és így megvédi őket a fogszuvasodástól. Az izomaltulóz kiváló energiaforrás minden olyan aktív személy számára, akinek a maximális teljesítmény érdekében fel kell töltenie energiáját, akár edzéshez, akár munkában van szüksége rá.

A ReCharge Gel BCAA aminosavakkal, valamint glicinnel, alaninnal és karnozinnal is gazdagított. Ezenkívül az eldobható géltubus frissítő ízzel és hosszan tartó energialökettel is meglep téged.

A ReCharge Gel előnyei:

  • izomaltulózt, egy lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz
  • folyamatos és tartós energiaellátást biztosíthat
  • BCAA-kkal, glicinnel, karnozinnal és alaninnal dúsított
  • a vércukorszint kismértékű emelkedését okozhatja
  • tökéletesen feltölthet energiával az edzéshez, a munkahelyen és útközben

Összetétel: víz, izomaltulóz - Palatinose™ (fruktóz- és glükózforrás), glükóz, sűrítőanyag (xantángumi), taurin, glicin, L-leucin, L-alanin, savasságot szabályozó anyagok (citromsav, almasav), L-izoleucin, L-valin, ízesítők, tartósítószerek (nátrium-benzoát, szorbinsav), L-karnozin, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz).

Javasolt fogyasztás: fizikai aktivitás során 1-2 tubust fogyassz egy órán belül. Naponta maximum 4 tubust fogyassz el. Felbontás után a készítmény azonnal fogyasztandó.

Figyelmeztetés! Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Gyermekektől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C-on tárolandó. Közvetlen napfénytől védve tartandó. Ne tárolja mélyhűtőben. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.

Tápértékek 1 adag (75 g)
Energiatartalom 500 kJ / 118 kcal
Zsír 0 g
- ebből telített zsírok 0 g
Szénhidrát 27.8 g
- ebből cukor 27.8 g
Fehérje 1.4 g
0.11 g
Taurin 500 mg
Glicin 500 mg
L-Leucin 250 mg
L-izoleucin 125 mg
L-valin 125 mg
L-alanin 250 mg
L-karnozin 25 mg

Ez még érdekes lehet neked

Keresés