Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

Nutriversum Wshape Collagen Heaven 300g - pina colada

Ár:
6.290 Ft
Kollagén por magas hatóanyagtartalommal, hozzáadott hialuronsavval, C-vitaminnal és további hasznos összetevőkkel, pina colada ízesítéssel.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 28.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Ismered a kollagént?
A kollagén a leggyakoribb fehérje az emberi testben, melynek köszönhetően az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a szépségápolásban, különösen a hölgyek körében.

Sokan a kapszula helyett, inkább a kollagén port részesítik előnyben, mivel a kollagén por magasabb hatóanyag-tartalommal bír, továbbá több hatóanyagot is tartalmazhat, mint más formulák (kapszula, ital.) A Nutriversum Collagen Heaven kollagén por könnyen adagolható, fenséges ízeinek köszönhetően pedig motivációt nyújt a rendszeres kollagénpótlásra.

A Nutriversum Collagen Heaven ízletes kollagén készítményeit úgy alkottuk meg, hogy a magas hatóanyag-tartalom, és a legfontosabb összetevők mellett élmény legyen a fogyasztása. Az íz és a hatóanyagok mennyisége között nem kellett kompromisszumot kötnünk, így a Collagen Heaven kollagén italpor egy olyan termék lett, amely magas hatóanyag-tartalmával és finom ízével is kiemelkedik a piacon.

Kollagén por, mennyei ízzel? Igen, lehetséges!
Kellemetlen mellékíz nélkül kínálunk számodra egy olyan ízletes formulát, amely megkönnyíti a napi kollagén bevitelt, és segít a motivációd fenntartásában is, így elérve kitűzött egészségügyi vagy szépségápolási céljaidat.

A hialuronsav, a kollagén, és a C-vitamin* tökéletes kombinációja egyesül a Nutriversum Collagen Heaven készítményében, amely egyedi összetétellel rendelkezik kollagén kategóriában. Ez az ízletes kollagén komplex kiegészült hialuronsavval is, amely az egyik legnépszerűbb szépségápolási összetevő jelenleg a hölgyek körében.

Keverékünkben továbbá acai bogyó és csipkebogyó kivonat is megtalálható, amelyek antioxidánsokként egészítik ki a collagen por komplex formuláját. Ezek az antioxidánsok fontos szerepet játszanak az immunerősítésben is.

A Collagen Heaven kollagén por előnyei:

  • Használatával könnyen és kényelmesen juttathatod a szervezetedbe a kollagén, és hialuronsav kombinációját.
  • A Nutriversum Collagen Heaven kollagén por olyan ízletes, hogy ezentúl a kollagén bevitel pozitív élménnyé válik. Jelenleg 14 ízesítés elérhető.
  • Könnyen fogyasztható, így segítségével könnyedén elérheted kitűzött céljaidat!
  • Az italpor 10 000 mg kollagént, 200 mg antioxidánst acai bogyó és csipkebogyó kivonatból, és 125 mg hialuronsavat tartalmaz, amelyek remek kiegészítők a C-vitamin mellett.

* A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően. Továbbá hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához.

Hogyan fogyaszd?
15 gramm italport keverj össze 250 ml vízben, shaker segítségével és fogyaszd a napi utolsó étkezésed kíséretében minden nap!

Ha pedig egy kis extra ízre vágysz, akkor keverd bele kedvenc gyümölcs turmixodba!

Összetevők: hidrolizált kollagén (marhából), maltodextrin, étkezési sav (citromsav), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, kalcium-foszfátok), aromák, hialuronsav, L-aszkorbinsav, édesítőszer (szukralóz), cink-citrát, étkezési só, ananász gyümölcspor (0,05%), kókusz por (0,05%), nátrium-szelenit.

Tápanyagtartalom 100 g
Energia 1462 kJ / 344 kcal
Zsír 0 g
- amelyből telített zsírsavak:0 g
Szénhidrát 19 g
- amelyből cukrok 1,4 g
Fehérje 67 g
0,14 g
C-vitamin 600 mg
Cink 73 mg
Szelén 733 µg
Nátrium 54 mg
Kollagén 67000 mg
Acai bogyó kivonat 1000 mg
Hialuronsav 833 mg

Ez még érdekes lehet neked

Előrendelhető! Kérj értesítést!
2.990 Ft

Keresés