Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

Magic Bright Sampon 250ml

Ár:
4.199 Ft

Növényi őssejtekkel, tápláló olajokkal és ásványi anyagokkal mélyen táplája a hajat. Ápolja és hidratálja az igénybe vett hajat. Regenerálja és építi a hajszerkezetet. Csökkenti és hosszútávon megelőzi a hajtöredezést. Megőrzi a haj egészséges fényét és puhaságát. Segíti a gyorsabb hajnövekedést.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

ÖSSZETEVŐK

Víz, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragance, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Chloride, Amodimethicone, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Quaternium-80, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, C11-C15 Pareth-7, Diazolidinyl Urea, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Laureth-2, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Sodium Benzoate, Polyquaternium-39, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Iodopropynyl Butylcarbamate, Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Phenoxyethanol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Keresés