Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt

és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Menü

AllNutrition Frulove in Jelly 1000g cherry

Ár:
3.490 Ft
  1. ÍZLETES ÉDES-SAVANYÚ MEGGYÍZ
  2. MOST MÉG FINOMABB MINT EDDIG! ÚJ FORMULA!
  3. FANTASZTIKUSAN NÉZ KI, ÉS MÉG FINOMABB!
  4. EGYETLEN GRAMM CUKROT SEM ADTUNK A GYÜMÖLCSZSELÉHEZ
  5. AKÁR 80% GYÜMÖLCSTARTALOM!
  6. ERITRIOLLAL ÉDESÍTVE
  7. ASZPARTÁM NÉLKÜL
  8. TÖKÉLETES KIEGÉSZÍTŐJE BÁRMILYEN ÉTELNEK VAGY DESSZERTNEK
  9. KÖZVETLEN FELHASZNÁLÁSRA ÉS SÜTÉSHEZ EGYARÁNT
  10. PALACSINTÁBAN A LEGJOBB!

A Frulove IN JELLY Cherry tfinom meggy ún. gyümölcszselében. A Cherry in Jelly könnyű állaga zselére emlékeztet, amibe zamatos, kimagozott meggyet áztattunk. Gyümölcsös zseléink kizárólag legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek.

A gyümölcszseléket cukrászatban és péksüteményekben lehet felhasználni, kitűnő a gofrihoz és palacsintához, fagyihoz, tejszínhabhoz, cukrászsüteményekhez, derelyéhez, tésztához, rizshez. Friss és gondosan válogatott gyümölcsöt dolgoztunk fel.

Meggy és annak eredete:

Meggy (Cerasus Mill.) – a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó növényfajta. Körülbelül 60 fajtája fordul elő az északi félteke mérsékelt égövén, főként Kelet-Ázsiában. Lengyelországban a természetben csak két fajta meggy fordul elő: a déli fennsíkokon teremő és oltalom alatt álló csepleszmeggy (sztyeppe meggy), és a madárcseresznye (vadcseresznye, cseresznye).

A meggy a VIII. század körül jelent meg a mai Franciaország területén, és a XVI. század végén terjedt el Európában. Régészeti leletek és írásos emlékek szerint már az időszámításunk előtti III. században folyt meggytermesztés. A meggy gyógyhatásai a népi gyógyászatban évszázadok óta ismertek voltak.

Meggy – jellemzők:

  • VITAMINOKBAN – A-, B1-, B2-, C- ÉS P-VITAMINBAN, NIACINBAN ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN - MAGNÉZIUMBAN, FOSZFORBAN, VASBAN, RÉZBEN, NÁTRIUMBAN, KÁLIUMBAN, KALCIUMBAN -, ILLETVE SZERVES SAVAKBAN IS (FŐKÉNT ALMA-, CITROM- ÉS OXÁLSAVBAN) GAZDAG.
  • SZABÁLYOZZA A BÉLMŰKÖDÉST – SOK PEKTINT, AZAZ ROSTOT TARTALMAZ, AMELY HOZZÁJÁRUL A BÉLMŰKÖDÉS SZABÁLYOZÁSÁHOZ ÉS A BÉLMIKROFLÓRA MEGFELELŐ EGYENSÚLYÁNAK FENNTARTÁSÁHOZ.
  • A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER MŰKÖDÉSÉT A KÖVETKEZŐ ANYAGOKNAK KÖSZÖNHETŐEN TÁMOGATJA: ANTOCIANINOK, C-VITAMINOK, TANNIN ÉS SZERVES SAVAK.
  • ÁLMATLANSÁG – A BENNE TALÁLHATÓ NAGYON ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐ, A MELATONIN FELEL A SZERVEZET NAPI RITMUSÁNAK SZABÁLYOZÁSÁÉRT.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Tápérték: 100 gramm
Tápérték 234,461 kJ / 56 kcal
zsír <0,5 g
ebből telített <0,1 g
Szénhidrát 18 g
ebből cukrok 7,4 g
ebből poliolok 6,1 g
Rost 0,8 g
Fehérje 0,8 g
<0,01 g

Összetevők:cseresznye (80%), víz, éedesítőszer: eritrit, módosított keményítő, színezék: betanin, citromlé (sűrítményből), savanyúságot szabályozó anyag: kalcium-klorid, aroma, tartósítószer: kálium-szorbát, édesítőszer: szukralóz

Allergének:glutén, tojás, szója, tej, földimogyoró, földimogyoró és abból készült termékek

Keresés