Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

GymBeam Chiamag 500g

Ár:
1.590 Ft

A jótékony összetevőknek köszönhetően a chia mag a népszerű szuperélelmiszerek közé tartozik. Nagyszerű forrása az egészséges zsíroknak, fehérjéknek és rostoknak. Azoknak, akik szeretnék pótolni például a megfelelő szívműködéshez fontos omega-3 zsírsavakat, mindenképpen érdemes beiktatniuk az étrendjükbe. A konyhában is sokféleképpen felhasználhatók. A vegánok sütéskor, tojás helyett használják őket. De pudingok, desszertek vagy kedvenc zabkásák részeként is fogyaszthatják őket.

Elérhetőség: Előrendelhető! Kérj értesítést!
Várható szállítás: 2024. április 02.
Szállítási díj: 990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A chia magok segítenek kiegészíteni az egészséges zsírokat és rostokat, valamint ízletes desszerteket varázsolnak

Chia mag egy népszerű szuperélelmiszer, amely értékes tápanyagokban gazdag. Éppen ezért rendszeresen megjelennek az egészséges életmód minden rajongójának étrendjében. Egészséges zsírokat tartalmaznak, köztük omega-3 zsírsavakat. Emellett rostban is gazdagok, ami fontos az egészséges emésztéshez és az étkezés utáni kellemes telítettségérzethez. Végül, de nem utolsósorban fehérjeforrásként is szolgálnak. Ezért az izomnövekedést támogatni kívánó teljesítménysportolók rendszeresen adnak chia magot joghurtba vagy zabkásába.

chia mag azon kevés növényi élelmiszerek egyike, amelyek ilyen mennyiségben tartalmazzák ezeket az alapvető tápanyagokat. Ezért a vegánok rendszeresen beépítik az étrendjükbe. Vízzel összekeverve olyan gélt alkotnak, amely megbízhatóan helyettesítheti a tojást a receptekben. Azonban nem ez az egyetlen módja a felhasználásuknak. Nagyszerű ízűek joghurtokban, zabkásákban, pudingokban, krémekben, turmixokban vagy salátákban. Ha olyan szuperélelmiszert keresel, amellyel könnyedén számos alapvető tápanyagot adhatsz az étrendedhez, a chia mag a megfelelő választás.

A Chia mag előnyei

  • népszerű szuperélelmiszer
  • egészséges zsírokat, köztük omega-3 zsírsavakat tartalmaz
  • rostban gazdag
  • fehérjeforrás
  • kitűnő íz
  • alkalmas zabkásákhoz, joghurtokhoz, turmixokhoz és salátákhoz
  • vegánok is fogyaszthatják

Hogyan fogyasztható a chia mag?
A chia magokat bármilyen módon felhasználhatjuk. Adhatod müzlihez, vízhez, tejhez és bármi máshoz. A chia puding is finom, és úgy készítheted el, hogy tejet keversz össze banánnal, hozzáadsz egy kis mézet, chia magot, és egy ideig a hűtőben pihenteted. Megpróbálhatod a chia magot finom porrá őrölni, és más ételek sűrítésére is felhasználhatod. Nézd meg a legjobb chia puding recepteket.  

Hasonló termékek

Keresés