Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Menü

GymBeam True Gain tömegnövelő 2500g Csokoládé

Ár:
7.490 Ft
A True Gain tömegnövelő gyors szénhidrátok és fehérje keveréke, kreatin-monohidráttal és C-vitaminnal dúsítva. Jól felszívódó maltodextrint és szőlőcukrot tartalmaz, amelyek biztosítják a szükséges kalóriákat és azonnal visszaállítják az energiaszintet. A fehérje viszont az izomnövekedést és -fenntartást támogatja, míg a kreatin segíti a a teljesítménynövelést.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A True Gain tömegnövelő két fő összetevő: gyors szénhidrátok és fehérje instant keveréke. Maltodextrint és szőlőcukrot tartalmaz, amelyek a leggyorsabb energiaforrások közé tartoznak, mivel fogyasztás után majdnem azonnal felszívódnak. Mivel mindkét összetevő jól szívódik fel és könnyen emészthető, ezért biztosítják a szükséges kalóriákat, tökéletesen ellensúlyozza az energiavesztést és pótolja az izmok glikogén tartalékait edzés után. A termék 20,8 g fehérjét is tartalmaz Ez hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, amely egyértelműen minden sportoló célja.

A True Gain tömegnövelő 5 g of kreatin-monohidráttal is dúsított. Ez a fitness világ egyik leghatékonyabb táplálékkiegészítője, mert növeli a teljesítményt a sorozatos rövid, de intenzív edzések során. A tömegnövelő 156 mg C-vitamint is tartalmaz, amely hozzájárul az energiahasznosításhoz. Ugyanakkor biztosítja az immunrendszer normális működését és védi a sejteket az oxidatív stressztől. Komplex összetételének köszönhetően a True Gain tömegnövelő egy elsőrangú termék az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.

A True Gain tömegnövelő előnyei:     

  • maltodextrin és szőlőcukor szénhidrátokat tartalmaz
  • adagonként 20,8 g fehérjével dúsítva
  • 5 g of kreatint és C-vitamint tartalmaz
  • biztosítja a szükséges kalóriákat és segít az energiaszint visszaállításában
  • támogatja az izomnövekedést
  • növeli a fizikai teljesítményt

Összetevők: maltodextrin, szőlőcukor, fehérje keverék (tejsavó fehérje koncentrátum, kalcium-kazeinát), kreatin-monohidrát, zsírszegény kakaópor, aroma, C-vitamin (L-aszkorbinsav), szilícium-dioxid, édesítő (szukralóz).

Javasolt fogyasztás: shakerben vagy mixerrel keverj össze 3 mérőkanálnyit (125 g) 300-400 ml vízzel. Naponta 1-2 adagot fogyassz.

Figyelmeztetés! Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A termék nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, maximum 25 ° C-on tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve. Allergének: az allergének vastagon szedett betűkkel vannak feltüntetve az összetételben.

Súly 2500g
Ízesítés csokoládé
Tápérték 1 adag (125 g)
Energiatartalom 1913 kJ / 458 kcal
Zsír 1,1 g
- ebből telített zsírok 0,9 g
Szénhidrátok 91,1 g
- ebből cukor 38,2 g
Fehérje 20,8 g
0 g
Kreatin-monohidrát 5 g
C-vitamin 156 mg

Keresés